Curs pietre lichde

Bucuresti

Durata: 1 zi / de la 9 la 17

Pretul: 400 Lei

Acest curs are ca tematica realizarea diferitelor tipuri de pietre semipretioase cu ajutorul gelurilor color si a foliilor de transfer cat si realizarea diferitelor modele de design care sa contina aceste bijutetii.

Fiecare potential cursant trebuie sa stie ca pentru a participa la acest curs trebuie sa aiba experienta si parcurs cel putin un curs de pictura.

In cadrul cursului se invata diferite tehnici de realizare a fondurilor(in functie de tematica), modul de imbinare a gelurilor, aplicarea foliei de transfer, aplicarea pigmentilor cat si a altor elemente de nail art in functie de tematica. Tot ceea ce inseamna practica se realizeaza pe diferite tipuri de tipsuri.

Toate materialele sunt incluse in pretul cursului, cu exceptia pensulelor. Se lucreaza cu pensule Kolinsky nr. 00, 0, 1, 2. si diferite pensule pentru gel. Fiecare cursanta trebuie sa isi aduca pensulele personale, sau acestea  vor putea fi achizitionate  la curs.

Grupele formate au un numar limitat de locuri. O persoana este considerata inscrisa, si are locul rezervat, in momentul in care a achitat contravaloarea avansului

La finalul cursului se primeste   Diploma scolii Elite Nail Art.

Programul urmatoarelor cursuri de Pictura artistica – Nivel I:

Vizualizeaza programul cursurilor

pietre lichide(bijuterii) 1
pietre lichide (bijuterii) 2