Cursuri manichiura pedichiura

Durata: doua luni si jumatate (10 saptamani)

Pretul: 500 Lei

Cursul de Calificare Manichiura – Pedichiura este un curs necesar in primul rand tuturor celor care doresc sa lucreze in saloanele de infrumusetare. Este necesar deoarece nu ne putem angaja pentru aceasta pozitie daca nu am absolvit acest curs.

Cursul de manichiura pedichiura reprezinta primul pas in abordarea acestui domeniu de activitate.

La absolvirea cursului se elibereaza Certificat de calificare profesionala (emis de MINISTERUL MUNCII, FAMILIEI SI SOLIDARITATII SOCIALE si MINISTERUL EDUCATIEI si CERCETARII) valabil la angajare in tara si in Uniunea Europeana.

Manichiura si pedichiura, ca servicii in solunul de infrumusetare, nu se rezuma numai la taierea unghiilor si la indepartarea cuticulelor din jurul acestora. Trebuie sa tinem cont ca la momentul actual, femeia moderna trebuie sa puna accentul si pe ingrijirea pielii atat la mana cat si la picior, punand astfel accent si pe SPA si pe tratamentele cu parafina.

A fi profesionist cu adevarat inseamna, pe linga pregatirea temeinica si permanenta si cunoasterea noutatilor din domeniu precum si stapinirea acestora.

Noile norme europene, privitoare la saloanele de înfrumusetare, in special la manichiura – pedichiura, obliga lucratorul sa foloseasca tehnici, produse şi aparatura moderne, care sa-i asigure clientului protectie impotriva accidentelor sau transmiterii bolilor si satisfacţia unui rezultat de calitate. Consideram acest aspect extrem de important, atit pentru pregatirea cursantilor pentru piaţa muncii, cit mai ales ca tendinta actuala de aliniere a serviciilor de înfrumusetare la standardele europene.

Cursul nostru de manichiura pedichiura se adreseaza tuturor persoanelor care doresc sa lucreze la standarde profesionale si sa obtina o calificare in domeniu. Sa nu uitam nici o clipa ca societatea este in continua miscare iar pentru a putea tine pasul suntem datori sa invatam tehnicile de lucru noi si moderne, pentru a putea oferi in permanenta servicii de calitate.

Continutul Cursului

 • Anatomia unghiei si Bolile unghiilor
 • Norme de PM si PSI
 • Igiena(inclusiv produse pentru dezinfectare si aparate pentru sterilizare)
 • Consultul personalizat al  clientilor
 • Notiuni despre produse si instrumentar
 • Manichiura (Clasica, Frantuzeasca)
 • Pedichiura (Clasica)
 • Realizarea corecta a masajului (mina, picior) si beneficiile acestuia
 • Aplicarea corecta a lacurilor de unghii si a tratamentelor (inclusiv French)
 • Ingrijire pentru  acasa

Cursul cuprinde o parte teoretica si o parte practica ce se realizeaza pe modele vii.

Ce obtineti:

 • Pregatire teoretica si practica 100%
 • Produsele profesionale si aparatura sunt puse la dispozitie gratuit de catre scoala
 • Certificat de calificare profesionala (emis de MINISTERUL MUNCII si MINISTERUL EDUCATIEI si CERCETARII) Diploma scolii ELITE NAIL ART

Pregătirea generală minima pentru înscrierea la programul de calificare manichiura pedichiura: învăţământul minim obligatoriu (8 clase).

Rezervarea locului se face prin plata unui avans din pretul cursului. Neprezentarea sau anularea pe orice motiv a cursului din partea cursantului, duce la pierderea avansului.

Acte necesare la inscriere:

copii dupa:

 1. buletin de identitate
 2. certificat de nastere
 3. certificat de casatorie(unde este cazul)
 4. diploma de studii
 5. adeverinta de la medicul de familie cu mentiunea: ” apt pentru cursul de …,nu are probleme neurologice, dermatologice, pulmonare sau boli transmisibile”.

Programul urmatoarelor cursuri Manichiura Pedichiura:

Vizualizeaza programul cursurilor

Elite Nail Art isi rezerva dreptul de a anula sau reprograma orice curs in cazul unui numar prea mic de participanti. In acest caz, participantii inscrisi pot opta pentru restituirea integrala a sumelor achitate sau pentru reprogramarea la cursul urmator.