Despre noi

Misiunea Elite Nail Art

Misiunea Scolii de Manichiura ELITE NAIL ART este de a oferi cursantilor nostri educatia si formarea profesionala necesare pentru ca la finalul cursurilor, sa poata lucra in saloane de manichiura atit in tara cit si in strainatate. Urmarim de asemenea promovarea tehnicilor de lucru de ultima ora, ceea ce insemana ca fiecare cursant care paraseste scoala noastra este capabil sa se integreze in orice salon atat din tara cat si din strainatate.

Elite Nail Art by Iuliana Ciorik

ELITE NAIL ART este Scoala de Manichiura infiintata si creata de Iuliana Ciorik, Nail Technician si Educator al brandurilor: EzFlow, Alessandro, Nail Creation si Cesars Secrets. Iuliana Ciorik este primul educator EzFlow din Romania atit pentru unghii false(unghii tehnice) gel si acryl cit si pentru serviciile SPA si tratamentele cu parafina. Cu o experienta de 11 ani in domeniu, a considerat in permanenta foarte important ca in orice moment sa fie la curent cu noutatile care apar la nivel international atat ca tehnica de lucru cat si in ceea ce privesc produsele profesionale cu care se lucreaza in acest domeniu.

De la an la an, personalul care se ocupa de manichiura pedichiura si unghii false, trebuie sa fie din ce in ce mai bine pregatit, apreciati fiind cei care sunt calificati si care au o pregatire profesionala temeinica si continua. Trebuie inteles faptul ca este necesar ca in permanenta sa fim la curent cu noutatile din domeniu in ceea ce priveste tehnica de lucru cat si produsele cu care lucram.

Ne mandrim ca avem foarte multe cursante din Europa(Anglia, Italia, Olanda, Germania, Israel) care apreciaza nivelul scolii noastre si care urmeaza cursurile de calificare de manichiura-pedichiura, stilist protezist de unghii(tehnician de unghii) gel si acryl, pictura si gel color. Impresiile cursantilor nostrii pot fi vizualizate in sectiunea speciala a site-ului.

female hands with towel. Spa
Woman in a nail salon receiving manicure

Echipa Elite Naill Art

Echipa ELITE NAIL ART ofera cursuri de pregatire intensa atit persoanelor care doresc sa porneasca o noua cariera in „Manichiura Pedichiura”,”Stilist protezist de unghii”, cat si celor care doresc sa se perfectioneze pentru a realiza diferite tipuri de nail art gen: pictura artistica, pictura chinezeasca, aquarela, gel color sau acril. Cursurile constau atit in pregatire teoretica cit si practica, foarte importanta in dezvoltarea deprinderilor.

Este foarte important sa intelegem ca atunci cand ne alegem “scoala” unde dorim sa invatam aceste meserii trebuie sa ne intereseze in primul rand cu cine voi face cursul, ce pregatire are in domeniu, in ce consta cursul, cat de bine pregatit voi fi dupa aceea. In ceea ce ne priveste sunt elementele care ne recomanda.

In urma absolvirii unuia dintre cursurile de Manichiura-Pedichiura sau de Stilist Protezist de Unghii vei obtine o diploma acreditata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei si vei putea sa profesezi aceasta meserie atat in tara cat si in strainatate.

Va asteptam cu mare drag !